31 Ocak 2013 Perşembe

Film Yorumları #5 - Life As We Know It/Başımıza Gelenler


Bugün anlatacağım film, inanılmaz eğlenceli bir film olan "Başımıza Gelenler". En sevdiğim oyunculardan Katherine Heigl (Holly Berenson) ve Josh Duhamel (Eric Messer) başrolde. Holly'nin en yakın arkadaşı Alison (Christina Hendricks) ve Eric'in arkadaşı Peter (Hayes MacArthur) aracılığla tanışıyorlar Holy ve Eric. Randevuya çıkmaya karar veriyorlar ama daha yola bile çıkmadan tartışıyorlar. Bir daha birbirlerini görmek gibi bir istekleri hiç olmuyor ama arkadaşları dolayısıyla sık sık karşılaşmak zorunda kalıyorlar. Birbirlerinden hiç hoşlanmayan Holly ve Eric aniden trafik kazasında ölen arkadaşlarının kızı Sophie'ye bakmak için aynı evde yaşamaya başladıklarında olaylar karmaşıklaşmaya başlıyor... 


Çok fazla zorlukla karşılaşıyorlar. Sophie'ye bakmak onlar için yeterince zorken bir de birbirleriyle aynı evde yaşamaya çalışıyorlar. Çat kapı gelen sosyal hizmetler görevlisi için her an tetikteler çünkü istedikleri son şey arkadaşlarının kendilerine emanet ettikleri kızlarının çocuk esirgeme kurumunda büyümesi.



Çocuk büyütmek konusunda hiçbir deneyimleri yok. Sophie'ye bakmak onları zorluyor. Sophie, oldukça  iyi bir aşçı olan Holly'nin yemeklerini yemeyi reddediyor ve Eric onu işyerine götürmek zorunda kaldığında çok zorluk çıkarıyor. Ancak zamanla Sophie'ye uyum sağlıyorlar ve kaçınılmaz olan oluyor, birbirlerine aşık oluyorlar. Bundan sonrasını izlemek oldukça eğlenceliydi :) Birbirlerine çok yakışıyorlar ve inanılmaz ebeveynler oluyorlar. 


Filmde en sevdiğim sahnelerden biri Sophie'nin ilk kez yürümeye başladığı sahneydi. Heyecanları ve telaşları çok komikti :)


Biraz dram, biraz aşk ve fazlasıyla komedi :) İzlemenizi kesinlikle öneririm. Sizi gülümsetecek bir film. Benim favorilerimden. Sadece Katherine Heigl için bile izlenir, öyle güzel oynuyor ki.

İyi günler dilerim herkese...

Hiç yorum yok: